Minister Ingrid van Engelshoven opent Grensland College

WINTERSWIJK - Op donderdag 2 september om 14.30 uur vindt de officiĆ«le opening van het Grensland College plaats. Het Grensland College is gevestigd in het raadhuis aan het Mevr. Kuipers-Rietbergplein 1 in Winterswijk. 

Minister Ingrid van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) komt om de officiĆ«le openingshandeling verrichten. De opening is alleen voor genodigden, in verband met de coronamaatregelen. 

Alle gasten moeten circa 15.30 uur weer buiten zijn, want om 15.45 uur starten eerste lessen van de managementopleiding. De eerste groep studenten is aanwezig bij de openingsplechtigheid. Daarnaast  zijn er bestuurders/politieke ambtsdragers uit het onderwijsveld, vertegenwoordigers van VNO-NCW en enkele grote werkgevers.

Grensland College
Het Grensland College is het grensoverschrijdende onderwijsplatform dat door de samenwerkingspartners Graafschap College, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Saxion Hogeschool wordt vormgegeven met ondersteuning vanuit de Regio Deal Achterhoek. Meer informatie staat op www.grenslandcollege.nl.