Maak iemand blij met een zelfgebakken creatie. Foto: PR

Maak iemand blij met een zelfgebakken creatie. Foto: PR 

Thuisbakkers gezocht voor
ontmoetingsplek Kalimi’s

WINTERSWIJK - Wie er van bakken houdt en als een echte keukenprins of prinses de heerlijkste taarten of gebak uit de oven tovert, is welkom voor ontmoetingswinkel Kalimi’s af en toe iets lekkers te bakken. 

Door als vrijwilliger voor ontmoetingswinkel Kalimi’s  af en toe een taart te bakken, kan men mensen een onvergetelijk geluksmomentje bezorgen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de 'talentenjacht' en ontdekken hoe zij met taarten en/of gebak kunnen helpen om verbindingen te leggen tussen mensen die even de hulp of het luisterend oor van de ander nodig hebben. Of mensen die gewoon willen genieten van een stukje huisgemaakte taart en met hun aankoop bijdragen aan het ondersteunen van goede doelen. 

Kalimi's aan de Ratumsestraat in Winterswijk is een mix van retail, boeken/lectuur, originele cadeau's , lokale producten, tosti's en koffie met een verhaal. Maar de ontmoetingswinkel is meer. Het is ook een inspiratieplek voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling, een luisterend oor of gewoon even hun verhaal kwijt willen. En dat alles zonder winstoogmerk. De opbrengsten gaan naar goede doelenorganisaties en mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, of het op eigen kracht niet meer redden. 

Nieuwsgierig geworden?
Wie mee wil doen aan de talentenjacht voor de beste thuisbakker van Winterswijk en als thuisbakker goede doelen wil ondersteunen, kan zich aanmelden voor de informatieochtend op dinsdag 28 september. Bel of mail dan even: tel: 0543-745003 of info@kalimis.nl..