Weer lekker trainen bij KCW. Foto: Theo Bauhuis

Weer lekker trainen bij KCW. Foto: Theo Bauhuis

Inschrijven voor najaarscursussen Kynologenclub

Algemeen

WINTERSWIJK - De trainingen bij de Kynologenclub Winterswijk beginnen op maandag 30 augustus. Leden kunnen in de buitenlucht op anderhalve meter afstand van elkaar oefenen met hun hond. Aanmelden voor een cursus kan op het veld van KC-Winterswijk, Frerikshof 7, 7103 CD Winterswijk op maandag 23 en dinsdag 24 augustus. Op dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur. De maandag is gereserveerd voor het inschrijven voor de A- en B-cursussen en voor FCI Obedience: Beginners, I, II en III.

Op dinsdag kan men zich opgeven voor de puppycursus, voor de opstapcursus (voorafgaand aan de A-cursus voor honden vanaf 4 maanden), voor de A-cursus (vanaf 6 maanden) en voor de verschillende niveaus van de behendigheidscursus (Agility). Voor de cursus Behendigheid moet de hond minimaal 1 jaar oud zijn en in het bezit van het A-diploma van de vereniging.
Om deel te kunnen nemen aan de cursussen moet men lid zijn van de vereniging. Het lidmaatschap loopt van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2021 en wordt automatisch per kalenderjaar verlengd als men niet schriftelijk of per e-mail opzegt. De minimum leeftijd voor deelname als begeleider van een hond is 14 jaar. De hond moet goed ingeënt zijn voordat men mee mag doen aan de lessen. Tevens wil het bestuur de aandacht vestigen op de aansprakelijkheid voor de eigen hond(en) tijdens alle door de vereniging te organiseren evenementen. Op 3 oktober, de zondag voor dierendag, wordt er weer een open dag gehouden op het veld.
Meer informatie staat op de site en Facebookpagina.


 www.kcwinterswijk.nl