Lotenverkoop Zonnebloem Meddo

MEDDO - Vanwege het coronavirus is het ook dit jaar niet mogelijk voor de vrijwilligers van De Zonnebloem om huis aan huis loten te verkopen. Daarom is besloten om online loten te verkopen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de afdeling Meddo. Door mee te spelen maakt men kans op een van de vele prijzen waaronder een elektrische fiets, een cadeaubon of zelfs 15.000 euro.

Bestel in vier stappen loten
Ga naar www.zonnebloem.nl/meddo en klik rechtsboven op 'koop nu een lot'. Geef aan hoeveel loten u wilt bestellen. Vul naam en e-mailadres in en klik op bestellen. U betaalt de loten via iDeal en ontvangt direct de loten per e-mail.
"Door de aankoop van loten steunt u onze afdeling zodat we straks weer activiteiten kunnen organiseren voor onze gasten", roept de Zonnebloem mensen op mee te doen. De prijs per lot is 2,00 euro. Mensen kunnen de loten ook telefonisch bestellen, dan worden ze coronaproof thuisbezorgd. Neem daarvoor contact op met: Henriëtte Zieverink telefoonnummer (0543) 538980 of Adéle Scholten (0543) 569486.
De trekking is op 8 november 2021.


www.zonnebloem.nl