Archeus start 'post-corona trainingen'. Foto: PR
Archeus start 'post-corona trainingen'. Foto: PR

Post-corona trainingen bij Archeus

WINTERSWIJK - Door corona is menig hardloper de motivatie om te trainen wat verloren. Veel anderen hebben deze periode juist aangegrepen om te beginnen met hardlopen, al vond niet iedereen daarvoor een geschikte loopgroep. Voor al die lopers heeft atletiekvereniging Archeus in Winterswijk een ‘post-corona’ trainingstraject opgezet om te helpen bij het beginnen of het hervatten van de trainingen. Ook niet-leden zijn hierbij van harte welkom.

De atleten worden begeleid door de trainers van Archeus met als doel het uithoudingsvermogen te verbeteren. Er zal ook aandacht worden geschonken aan looptechniek en core stability, om blessures te voorkomen en weer met plezier te gaan hardlopen.

De trainingen zijn op maandag van 19.30 tot 20.30 uur en op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur op het trainingscomplex van Archeus aan de Vredenseweg 136 in Winterswijk. De laatste training voor een korte zomerstop is op donderdag 22 juli. Na de vakantie starten de trainingen weer op maandag 23 augustus. Voor niet-leden bedragen de kosten van het hele traject 35 euro. Meer info op www.av-archeus.nl. Vragen stellen kan via de sociale media van Archeus of via info@av-archeus.nl.

Archeus start 'post-corona trainingen'. Foto: PR