Valencia voetbalkamp. Foto: PR
Valencia voetbalkamp. Foto: PR

Valencia CF jeugdtrainers komen naar FC Trias voor een training 3-daagse

WINTERSWIJK - Deze zomervakantie beleeft de jeugd van Winterswijk en omgeving de voetbalweek van hun leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt trainers van de jeugdopleiding naar FC Trias.

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, David Silva, José Luis Gayà, Ferran Torres en Carlos Soler zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast in de zomervakantie van maandag 23 augustus tot en met woensdag 25 augustus op het complex van FC Trias in Winterswijk. Jongens en meisjes van 6 tot en met 14 jaar kunnen hieraan deelnemen. De trainingen staan onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers, die geassisteerd worden door UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF.

Valencia CF blij met partner FC Trias
Sinds de zomer van 2011 organiseert Valencia CF met veel succes voetbalweken in Nederland en België. Zo succesvol dat er in 2021 wordt uitgebreid. Daarbij is in 2021 FC Trias voor het eerst partner van Valencia CF. FC Trias behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in Nederland.

Meer informatie staat op www.fctrias.nl en www.valenciavoetbalkamp.nl.