Clinics bij Trias. Foto: PR

Clinics bij Trias. Foto: PR

Oranjefestival op 9 juni bij FC Trias

WINTERSWIJK - In de aanloop naar het EK voetbal vindt op woensdag 9 juni bij FC Trias een uniek Oranjefestival plaats. Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door de KNVB en ondersteund door de spelers van Oranje en de Oranje Leeuwinnen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit gestart bij een lokale amateurvereniging.

Tijdens het Oranjefestival wordt er op complex ’t Huitinkveld een voetbalcircuit met verschillende spelvormen opgesteld. Hier kunnen jongens en meiden in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar, getooid in hesjes voorzien van de namen van onze bekende voetbalsterren, kennis maken met het voetbalspel en FC Trias als vereniging. De clinic is voor zowel niet-leden als leden. Vriendjes/vriendinnetjes, broertjes/zusjes etc. zijn ook van harte welkom (ook dan wel even aanmelden). Het gaat een superleuke middag te worden! Na afloop ontvangen alle deelnemers een leuk oranje aandenken aan deze middag.

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld. Zoek op FC Trias, dan kan men zich inschrijven. Vanuit FC Trias volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival. Voor meer informatie of bij vragen kan een e-mail gestuurd worden naar jeugdcommissie@fctrias.nl.