BIEBlab in de meivakantie

REGIO – In de meivakantie draait het online BIEBlab op volle toeren. Maar liefst 8 verschillende activiteiten staan er op de rol. De eerste vindt plaats op 1 mei, de laatste op 8 mei. Alle workshops zijn online en gratis te volgen. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan via de website www.oostachterhoek.nl/meivakantie.

Het programma van BIEBlab in de meivakantie is zeer divers:
1 mei: Maak een stopmotion filmpje met je mobiel, 3 mei: Kraak de code en leer binair tellen, 4 mei: Luistert de computer? Leer programmeren, 5 (en 12 mei): Special effects in augmented reality, 6 mei: Doe mee aan de mediaquiz, 7 mei: Photoshop een tijdverwisseling, 8 mei: Bouw een mini-escaperoom. info staat op: www.oostachterhoek.nl/meivakantie..

Bijna wekelijks worden er voor kinderen uit groep 5 tot en met 8 in drie vestigingen activiteiten in het kader van BIEBlab Kunstwijs georganiseerd. De ene keer verzorgt 'Muziek en Kunstwijs' het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.
Als de activiteit in verband met de coronamaatregelen niet in een Bibliotheek kan plaatsvinden, wordt het online georganiseerd.