Bert Oonk tekent het contract, Foto: PR sc Meddo
Bert Oonk tekent het contract, Foto: PR sc Meddo

Nieuwe jeugdcoördinator voor Sc. Meddo


Nieuwe jeugdcoördinator voor Sc. Meddo

MEDDO - Met de komst van Bert Oonk heeft de technische commissie van Sc. Meddo de gewenste jeugdcoördinator gevonden waarnaar men al zo lang op zoek was.

Aanspreekpunt
Zijn komst valt samen met de start van een nieuwe werkgroep die een vernieuwd jeugdvoetbal plan aan het maken is, met als doel om nog in lengte van jaren een gezonde vereniging te blijven. Bert wordt hierbij een belangrijk aanspreekpunt voor iedereen die bij de jeugd betrokken is en de verbinder tussen het jeugdbestuur en de technische commissie.

Ervaring
Als oud voetballer van onder andere Vosseveld is Bert daar al bijna 20 jaar actief als jeugd- en damestrainer. Daarnaast heeft hij er veel hand en spandiensten verleend en is al weer 9 jaar assistent bij het eerste elftal. Al deze ervaring brengt hij nu mee naar Meddo om een steentje bij te gaan dragen aan het vergroten van het voetbalplezier en verbeteren van het voetbalniveau van de jeugdspelers, trainers en leiders.

Deze week zette hij zijn handtekening onder zijn contract en kijken beide partijen uit naar een lange en goede samenwerking.