Wandelen of fietsen met onderweg wat lekkers vanaf Reuselink. Foto: PR Reuselink

Wandelen of fietsen met onderweg wat lekkers vanaf Reuselink. Foto: PR Reuselink 

Paasactiviteiten voor het hele gezin bij Reuselink

WINTERSWIJK – Op eerste paasdag, zondag 4 april houdt restaurant Reuselink, de Slingeweg 20 in Winterswijk de PaasSpelen, een leuk spellenparcours voor het hele gezin.

Deelnemers kunnen letters speuren naar letters in de tuin van de paashaas. Zoek de hele familie haas en neem deel aan verschillende leuke spellen met eieren, zoals een eier-hinkelparcours. Deelnemen aan deze PaasSpelen kan tussen 11 en 16 uur. De spellen kunnen gespeeld worden met inachtneming van de coronamaatregelen. Deelname voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar kost 3,50 euro per kind inclusief een waardebon voor een ijsje en een paastraktatie. Reserveren voor die dag kan eenvoudig via www.reuselink.nl

Wandelen en fietsen
Een heerlijke wandel- of fietstocht met een lunch voor onderweg, door de prachtige omgeving van Winterswijk. Dat kan op tweede paasdag, maandag 5 april vanaf Reuselink. Er kan gekozen worden voor diverse korte of lange (8, 8,5 of 17 km) wandelroutes. Fietsen kan natuurlijk ook, prachtige fietsroutes van 20, 33 of 42 km brengt de deelnemers op prachtige plekken in de bosrijke omgeving van de Achterhoek.
Voor het vertrek kunnen wandelaars en fietsers genieten van koffie, thee of chocomelk met heerlijk paasbrood. Tijdens de wandeling of fietstocht kan in de pauze iets lekkers worden genuttigd uit de PaasTas die de deelnemers meekrijgen.
De wandeling of fietstocht inclusief PaasTas kost 10,75 euro per persoon. Een tas reserveren kan tot 3 april via de website van Restaurant Reuselink. Starten kan tussen 10.00 en 14.00 uur bij restaurant Reuselink, de Slingeweg 20 in Winterswijk.


www.reuselink.nl