Actie voor Voedselbank bij Julianaschool

Actie voor Voedselbank bij Julianaschool

WINTERSWIJK - In de week van 22 tot en met 26 maart houdt de Julianaschool een actie voor de Voedselbank. Aanvankelijk was het de bedoeling om in plaats van de collecte tijdens de kerstviering een inzameling te houden voor de Voedselbank. In verband met de lockdown is een en ander destijds niet doorgegaan. Team en oudervereniging hebben besloten de inzameling nu alsnog door te laten gaan onder het motto: ‘een ander helpen’.

In deze tijd van crisis hebben meer mensen de hulp van de Voedselbank extra hard nodig. Door de huidige omstandigheden is het moeilijker geworden om voedselpakketten compleet te krijgen en de gezinnen te voorzien van levensmiddelen die ze nodig hebben.

Op de Julianaschool is aan elk gezin gevraagd om, indien mogelijk één of meer producten van het levensmiddelenlijstje te kopen en mee te geven aan de leerling. Op het lijstje staan onder andere macaroni, spaghetti, rijst, bijbehorende mix, koffie, shampoo en wasmiddel.

De producten kunnen tot uiterlijk vrijdagmorgen 26 maart 8.30 uur worden ingeleverd op school. De ouderraad van de Julianaschool brengt ze vervolgens die dag nog naar de Voedselbank.