Kinderen kunnen lekker bezig zijn op het veld van sc Meddo. Foto: PR
Kinderen kunnen lekker bezig zijn op het veld van sc Meddo. Foto: PR

Volop vertier bij sportclub Meddo

MEDDO - Dat er bij de kinderen uit Meddo behoefte is om elkaar weer te zien en met en elkaar te kunnen spelen hebben ze bij Sc. Meddo wel gemerkt.

Zaterdag 30 januari organiseerde de voetbalvereniging, in samenwerking met Penta en MEVO, een activiteitenochtend voor alle kinderen uit Meddo in de basisschoolleeftijd. Met allerlei spelmateriaal, geleend van basisschool 't Kempken, werd sc Meddo omgetoverd tot één groot speelparadijs. Er was een skelterparcours op de parkeerplaats en zelfs een springkussen. Anderhalf uur lang konden de kinderen zich heerlijk uitleven en elkaar weer ontmoeten. Dat er na afloop direct speelafspraakjes werden gemaakt en er 's middags nog een skelteroptocht door de kern van Meddo reed, geeft wel aan dat de kinderen erg genoten hebben.
Door de grote opkomst en vele positieve reacties heeft het jeugdbestuur van Sc. Meddo besloten de komende periode vaker activiteiten te organiseren voor de basisschoolleerlingen uit Meddo. Zo staat er op zaterdag 13 februari een vossenjacht gepland. Onder begeleiding gaan de kinderen op zoek naar de ‘vossen' die in Meddo rondlopen. Naast Penta en MEVO helpt ook deze keer carnavalsvereniging de Knorrepotten mee en aangezien het dan carnavalsweekend is, mogen de kinderen verkleed komen.
Zolang er voorlopig nog geen volleybal-, gymactiviteiten en voetbalwedstrijden zijn, biedt Sc Meddo de kinderen uit de groepen 1 tot en met 3 een sport- en speluurtje aan op de zaterdagochtend in de oneven weken van half 11 tot half 12. De kinderen vanaf groep 4 zijn van harte welkom om vrijblijvend deel te nemen aan de reguliere voetbaltrainingen.