Wandelen of fietsen op Valentijnsdag. Foto: PR
Wandelen of fietsen op Valentijnsdag. Foto: PR

Wandeltocht met ‘Liefdestas’ op Valentijnsdag

WINTERSWIJK – Op Valentijnsdag, zondag 14 februari, staat Winterswijk in het teken van de liefde. Met je geliefde of die ene persoon die jouw liefde in deze tijd zo nodig heeft een wandeling maken door de prachtige omgeving van Winterswijk en onderweg genieten van lekkernijen uit de Liefdestas.

Vertrekpunt is restaurant Reuselink, De Slingeweg 20 in Winterswijk. Voor het vertrek kunnen wandelaars nog even genieten van koffie, thee of chocomel met een heerlijke Belgische wafel met kersen en slagroom. Tijdens de wandeling, 3, 7,5 of 8 kilometer lang, kan in de pauze iets lekkers worden genuttigd uit de Liefdestas. Wat te denken van een healthy minisandwich met kaas & malse kipfilet met sla. En heerlijke lekkernijen waaronder huisgemaakte chocolaatjes en een (fris)drankje naar keuze. Als kers op de taart een liefdes-lepelgebakje in hartvorm. Als extraatje bevat de tas (per 2 personen) een bowling-kortingsbon ter waarde van 5 euro.

Een uniek liefdevol uitstapje met z’n tweetjes en de prachtige omgeving van Winterswijk bekijken door een roze bril, dat kan allemaal op Valentijnsdag, zondag 14 februari. De wandeling, inclusief Liefdestas en de bowlingbon kost 9,50 euro per persoon. Inschrijven kan tot 13 februari via de Liefdesbutton op de website van restaurant Reuselink. Mensen die liever op de fiets gaan zijn ook van harte welkom voor een tocht van 20 of 42 kilometer. Starten kan tussen 10.00 uur en 14.00 uur bij restaurant Reuselink, De Slingeweg 20 in Winterswijk.


www.reuselink.nl