Afbeelding

Help mee minder mobiele plaatsgenoten naar de vaccinatie-locatie te brengen

WINTERSWIJK - Wie een oproep gehad voor de vaccinatie voor Covid 19 van het RIVM, maar zelf niet naar de locatie kan komen, kan gebruik maken van ANWB AutoMaatje. Voor meer informatie of het aanvragen van een rit naar de vaccinatielocatie, kan men op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur bellen met AutoMaatje Winterswijk, telefoonnummer 0543 – 200036 of een email sturen naar automaatje@vpwinterswijk.nl.

Ook inwoners die momenteel nog geen deelnemer aan Automaatje zijn kunnen een aanvraag voor een vaccinatierit doen.

AutoMaatje heeft een groot aantal vrijwillige chauffeurs, maar dat aantal is niet genoeg om al deze speciale ritten te kunnen uitvoeren. Wil men ook graag zijn of haar steentje bijdragen en hulp bieden kan men zich als chauffeurs aanmelden. Dit kan door op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur contact op te nemen met AutoMaatje Winterswijk, telefoonnummer 0543-200036 of stuur een e-mail naar: automaatje@vpwinterswijk.nl.

Naast een goed gevoel iets voor de medemens te kunnen betekenen in deze tijd dat het er op aan komt, ontvang men als vrijwilliger voor elke gereden kilometer een vergoeding van 0,30 eurocent. De vrijwilliger rijdt met zijn eigen auto.