De elektronica drive thru van Obbink. Foto: PR
De elektronica drive thru van Obbink. Foto: PR

Eerste elektronica drive-thru van Gelderland in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - Is een apparaat defect geraakt en door de lockdown kun je deze niet direct laten repareren of vervangen? Elektronicaspecialist Obbink biedt met een drive-thru de oplossing. Vanaf vrijdag 18 december is in Lichtenvoorde de eerste elektronica drive-thru van Gelderland geopend. In de drive-thru kunnen defecte apparaten worden gebracht en later gerepareerd weer worden afgehaald.

"Normaal brengen onze klanten defecte apparaten naar de winkel. Dit kan nog steeds, maar om nog meer flexibiliteit te bieden en de service te kunnen leveren waar wij al jaren voor staan, kan dit nu ook via een drive-thru”, aldus één van de initiatiefnemers Jelle Obbink.

Medewerkers van Obbink nemen het apparaat aan en zetten het apparaat nadat het is gerepareerd ook weer in de auto. Bezoekers van de drive-thru kunnen gewoon in hun auto blijven zitten, zodat alles coronaproof verloopt. "Wij willen de beleving waar wij voor staan in onze winkels ook laten zien in onze drive-thru." Door snel te schakelen met lokale ondernemers is de drive-thru in een gezellige kerstsfeer gestoken. Zo kun je ook in deze bijzondere tijd onze service op een leuke manier ervaren.”
De elektronica drive-thru aan de Koningslinde 3 in Lichtenvoorde is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur. Op zaterdag is de drive-thru geopend tot 17.00 uur.