Andy Leemrijse (l) en Koen Mentink bij de nieuwste freesmachine in de lichte productiehal van Hittech Bihca. Foto: PR
Andy Leemrijse (l) en Koen Mentink bij de nieuwste freesmachine in de lichte productiehal van Hittech Bihca. Foto: PR

Leemrijse verzorgt uitbreiding Hittech Bihca

WINTERSWIJK - Een mooie Winterswijkse samenwerking: de nieuwe hal van Hittech Bihca aan de Morsestraat/Laan van Hilbelink werd gebouwd door familiebedrijf Leemrijse. “De plannen om uit te breiden bestaan al sinds 2004, maar nu is het eindelijk zover”, licht directeur Koen Mentink van Hittech Bihca toe.

“We hebben veel meer werk gekregen en deze hal is ook meer dan noodzakelijk. Het is een prettige werkomgeving geworden. Volgend jaar staat ‘ie alweer helemaal vol met nieuwe machines. Het gaat echt keihard!”

Andy Leemrijse, directeur van Leemrijse Dak- & Wandtechniek, bewondert de lichte hal en nieuwe machines.

“We zijn heel blij dat we mogen bouwen voor zo’n mooie lokale relatie. Als je ziet wat hier allemaal wordt gemaakt en de hele wereld over gaat, dan ben je trots dat je daaraan je bijdrage mag leveren.
Met Leemrijse verzorgen we naast dakbedekking en wandbeplating ook de volledige turn-key projectbouw van bedrijfshallen. In dit geval maakt het bekleden van de bestaande hal alles tot één rustig geheel. De sprekende gevel met de grote raamkozijnen zorgt voor een productielocatie met uitstraling. Dit project past helemaal in ons straatje!”

Hittech Bihca, dat hoogwaardige precisiedelen voor high tech klanten maakt uit moeilijke materialen zoals titanium, heeft zijn omzet in 16 jaar tijd zien verzesvoudigen. Het bedrijf is toeleverancier van onder meer Zeiss en ASML.