De waardebonnen blijven langer geldig Foto: PR
De waardebonnen blijven langer geldig Foto: PR

Inlevertermijn speciale editie 100% Winterswijk waardebon verlengd

WINTERSWIJK - De 100% Winterswijk waardebon die sinds 9 november verkrijgbaar is, wordt zowel door de Winterswijkse inwoners als door de winkeliers zeer goed ontvangen.

De speciale, gelimiteerde waardebon met een aanschafwaarde van 10 euro, kan bij meer dan 140 Winterswijkse winkels, horecagelegenheden en marktkramen voor 12,50 euro worden verzilverd. Daarmee krijgt de consument dus 25% cadeau op lokale aankopen. Deze 25% wordt gefinancierd door de gemeente Winterswijk en de 140 deelnemende acceptanten. Het is een prachtige impuls voor de koop lokaal campagne, die in deze tijd een extra steuntje in de rug biedt aan Winterswijkse ondernemers en inwoners.

De extra waarde van 25% was geldig tot en met 28 februari 2021. Na het afkondigen van de huidige lockdown is in een kort overleg met de gemeente Winterwijk en winkeliersvereniging direct besloten om de geldigheidsduur te verschuiven naar 30 april 2021 zodat iedereen optimaal kan profiteren van de voordelen van de gelimiteerde 100% Winterswijk waardebon. Na 30 april behoudt de bon haar aanschafwaarde van 10 euro.

De bonnen zijn verkrijgbaar bij Groencentrum en Hovenier Wenninkhof en via mail info@vvvwinterswijk.nl.