Bewoners kunnen genieten van de fraaie kerstboom. Foto: PR
Bewoners kunnen genieten van de fraaie kerstboom. Foto: PR

Ook bedrijven maken Winterswijk mooier

WINTERSWIJK - Op Facebook plaatste Cees van der Male, bewoner van een woning in de Elisabethgaarde, een oproep. Cees vroeg welke ondernemer van Winterswijk de oudjes die in de Vredensehof en de St. Elisabethgaarde wonen, wilde verrassen door een mooie dennenboom die aan de achterzijde van woningen staat, van lampjes wilde voorzien.

De penningmeester van de Winterswijkse Uitdaging zag deze oproep voorbijkomen. Hij zette de vraag door naar het operationele team van de Uitdaging. Van hieruit werden twee ondernemers benaderd. Binnen minder dan een uur konden de afspraken gemaakt worden. De benaderde ondernemers gaven aan graag aan deze oproep gehoor te willen geven.
Hans Huls energie leverde de lampen, Bouw- en timmerbedrijf Vincent Jansen kwam met een hoogwerker en Sjoerd Frielink Multidiensten leverde de menskracht. Samen zorgden zij er zaterdagmiddag voor dat de lampjes in de boom kwamen. De actie werd door de bewoners bijzonder op prijs gesteld. Deze actie toont maar weer eens aan dat, vooral ook in deze bijzondere tijden, mensen Winterswijk gewoon mooier maken.

Zaterdag werd de grote boom versierd. Foto: PR
Zaterdag werd de boom gezet en versierd. Foto: PR