Coronaproof verlanglijstjes geven aan Sint

Coronaproof verlanglijstjes geven aan Sint

Sinterklaas Drive through met letter-speurtocht bij Reuselink

WINTERSWIJK - Een Sinterklaasintocht in Winterswijk zat er door de coronamaatregelen dit jaar niet in, maar Reuselink Restaurant, Bouls & Bowling in Winterswijk heeft hiervoor in samenwerking met Sinterklaas activiteiten Winterswijk een oplossing gevonden.

Op zondag 29 november tussen 10.00 en 15.00 uur zijn alle kinderen van Winterswijk uitgenodigd om met hun ouders, broertjes en zusjes in de auto bij Reuselink aan de Slingeweg 20 te komen.

Er is een hele speciale route met een letterspeurtocht over het park uitgezet waar bezoekers ook een heleboel Pieten van allerlei leuke dingen kunnen zien doen. De verkeerspieten wijzen de weg. De route begint vanaf de Wooldseweg / Hijinkhoekweg. Het is verplicht om in de auto te blijven zitten en natuurlijk hebben alle pieten een coronacursus gehad.
Aan het einde van de route is daar natuurlijk Sinterklaas. Kinderen kunnen vanuit de auto hun tekeningen en verlanglijstje coronaproof aan Sinterklaas geven. Deelname aan de route is gratis. Kijk op www.reuselink.nl/sint-pieten-drive-thru/ voor alle informatie.