Carmelita speelt met Jurgen van der Sluis bij Ankomm'n. Foto: PR
Carmelita speelt met Jurgen van der Sluis bij Ankomm'n. Foto: PR

Trio Carmelita op podium bij Ankomm’n met gastmuzikant Jurgen van der Sluis

CORLE - Trio Carmelita treedt op zondag 4 oktober voor de tweede keer op bij Ankomm’n vanaf 15.00 tot ongeveer 17.00 uur.

Het trio speelt veel bekende, maar ook wat minder bekende nummers. Deze middag wordt het trio aangevuld met gastmuzikant Jurgen van der Sluis op contrabas.

Carmelita is opgericht in 2016 en bestaat uit Yvonne, zang, Johan, percussie & zang en Gerrit, gitaar, mondharmonica en zang. De drie muzikanten hebben vele jaren ervaring met het maken van diverse soorten muziek. Door het gebruik van de drie verschillende zangstemmen krijgen de nummers een eigen karakter. Jurgen van der Sluis werd bekend als bassist van vele illustere rock- en bluesbands in de Achterhoek. Inmiddels is hij alweer een tijdje bezig als jazz-bassist. Van der Sluis zocht ervaren jazzmusici uit verschillende windstreken van Gelderland bij elkaar, zo ontstond het bekende Gelre Jazz Ensemble. Het repertoire voor deze middag omvat een schat aan mooie nummers. Waaronder muziek van Eric Clapton, Simon en Garfunkel, Dire Straits, the Beatles, Coldplay, Boudewijn de Groot, Cornelis Vreeswijk, nummers uit de jaren ’60, ’70 en ’80, maar ook uit de periode 1920 tot 1930, onder andere van Madeleine Peyroux. Van sfeervolle luisterliedjes tot nummers uit de blues en jazz sfeer. Verzoeknummers uit het repertoire worden uiteraard graag gespeeld.

Gastgalerij Ankomm’n is te vinden aan de Mentinkweg 5, Winterswijk – Corle. Belangstellenden moeten zich vooraf aanmelden via Anita@ankomm’n.nl of telefonisch 06-15 62 43 14. Ankomm’n is vanaf maandag 5 oktober tot en met donderdag 22 oktober wegens verbouwing gesloten.