Diny start bloemen-workshops

WINTERSWIJK - Diny Hogenkamp start in oktober met bloemen-workshops in Winterswijk.

Voorheen had Diny samen met haar man meer dan 25 jaar een bloemenzaak in Lichtenvoorde. In 2019 deed zich de mogelijkheid voor om hun winkelpand in Lichtenvoorde te verkopen. Een grote wens om in Winterswijk te gaan wonen kon daardoor in vervulling gaan.

Maar Diny zou Diny niet zijn om geen vervolg te gaan geven aan haar werkzame leven in de bloemen. Het laatste jaar in Lichtenvoorde stond vooral in het teken van workshops geven en daarmee heeft ze een goede naam opgebouwd.

"Het zou jammer zijn om hier niets meer mee te doen. Vanuit de hele omtrek kwamen cursisten naar mij om een mooi arrangement te maken dat bij hen past", aldus Diny.
Na een zoektocht om een geschikte locatie te vinden, waarin de coronamaatregelingen nageleefd kunnen worden, is dan een ruim pand gevonden in de Gasthuisstraat 28 in Winterswijk.
Diny heeft een nieuwe methode bedacht om de workshops te gaan geven. Ze komt daarmee zo weinig mogelijk met de cursisten in nauw contact. Eind augustus zijn er drie proefsessies gehouden om te kijken hoe dat werkte en dat ging naar volle tevredenheid van cursisten en Diny zelf.


www.dinyhogenkamp.nl