50Plus houdt bijeenkomsten

KBO-directeur Wilma Schrover spreekt 23 juli in Lievelde

ACHTERHOEK - Door de coronacrisis is duidelijk geworden hoe kwetsbaar de zorg in Nederland is geworden, volgens 50Plus door jarenlange bezuinigingen en het privatiseren van de zorg. Volgens de partij heeft dat beleid gefaald.

De partij meldt in de een persbericht: "Om het erger te maken is het huidige kabinet ook bezig om het beste pensioenstelsel ter wereld om zeep te helpen. Dit zijn slechts twee voorbeelden van zaken waar 50PLUS het niet mee eens is. En waar de partij alles aan zal doen om dit tegen te gaan. Er zijn meer punten waaraan 50PLUS wil werken met uw steun. Om dit met geïnteresseerden te delen en te bespreken heeft 50PLUS Gelderland drie bijeenkomsten georganiseerd, waarbij de partij zich volledig aan de RIVM-voorschriften houdt."

Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema en gastspreker. De informatie-avonden worden gehouden op: woensdag 22 juli in Nijmegen, met als spreker: Corrie van Brenk (lijsttrekker 50PLUS partij), donderdag 23 juli (19.30 - 22.00 uur) in in het Bernard Vos Clubhuis, Bergstraat 5, 7137 MD Lievelde, met als spreker Wilma Schrover (directeur KBO Brabant) en op dinsdag 28 juli in Harderwijk, spreker Rob de Brouwer (pensioendeskundige). De toegang voor de bijeenkomsten, en de koffie en thee, is gratis.

Aanmelden voor de bijeenkomsten is verplicht en kan via een mail aan secretaris@
50plusgelderland.nl. Meer informatie is te vinden op de website.


www.50pluspartij.nl/gelderland