Voor wie ook denkt en voelt dat er iets niet klopt aan het Coronabeleid…

Enkele vragen: Waarom mogen experts jouw leven zo bepalen, en zonder jouw stem? Wie zijn zij? Waarom ruïneren zij de cultuur en samenleving, zelfs via nieuwe wetten, zelfs als we weten wie de risicogroepen zijn? En terwijl het gevaar zeer beperkt is gebleken? Waarom niet een “tijdelijk abnormaal”….? Waarom 1,5 meter afstand, zelfs straks in de wet, terwijl dat nauwelijks effect heeft? Waarom een lock-down als dat in totaal meer levensjaren kost dan dat het redt? Waarom wordt een vaccin als de uitweg neergezet? Welke belangen zijn daar bij? (goed werkende medicijnen worden verboden; zie uitspraken van Rob Ehlens, Prof. Raoul)

Hoe gaan 'de experts' straks om met alle andere risico’s in het leven, die het leven nou eenmaal met zich mee brengt?
Waar is ons boerenverstand? En gevoel?
Waarom focust de media vooral op Covid-19 en niet op het wanbeleid en onrecht?
Een groeiende groep mensen denkt en voelt dat zaken als voorgesteld door de regering en de mainstream media niet kloppen. En zien dat onze democratische grondrechten worden geschonden. Zeker met de voorgenomen spoedwet die onze constitutionele rechten enorm schenden.
Heb jij ook dit gevoel en wil je medestanders ontmoeten en spreken? Voel jij je alleen staan hierin en is jouw omgeving niet 'wakker', dan zouden we binnenkort een samenkomst kunnen organiseren. Dan kunnen we elkaar spreken en informatie uitwisselen. Tel. 06-23661561 (H. M.)
Voor wie meer info wil maar geen ontmoeting wenst: Ga zelf op onderzoek uit, in naam van de vrijheid van mening en pers.
Kijk voor frisse inzichten van een andere kant bijvoorbeeld eens naar: Cafe Weltschmerz (interviews met o.a. hoogleraren), Sven Hulleman – “Een oorlog reeds verloren”, De Nieuwe wereld, De Ommekeer, Erwin Kompanje, Kees de Kort, Willem Middelkoop, Ab Gietelink, Karel van Wolferen, Tisjeboy Jay, Pieter Lakeman, Michaela Schippers etc. Maurice de Hond, Willem Engel, huisarts Rob Ehlens. Pierre Capel,Professor Luc Montagner, Professor Raoul (steeds meer professoren emeritus uiten hun kritiek…hun carrières staan niet meer op het spel als ze hun mening uiten…wat zegt dat?)

Voel…. Het klopt niet…het nieuws op tv en radio…in de kranten…Er wordt gecensureerd..dingen niet verteld…halve of verdraaide waarheden verteld. Het nieuws wordt globaal precies hetzelfde gepresenteerd…dezelfde slogans…allemaal om de angst erin te houden.
Ik doe hier niet aan mee…maar het wordt moeilijk te leven met angstige mensen om je heen. En angst maakt dat er verdeeldheid is onder mensen. Laten we wel blijven luisteren naar elkaar en blijven voelen.