Volgend jaar 75+1-jarige
jubileum in Vosseveld

Vervolg voorpagina

VOSSEVELD - Er zijn feesten gevierd in de maanden augustus, juli en juni. De locaties van het feestterrein veranderden maar nu al sinds jaren een vaste plek bij het Joosthuis van voetbalvereniging Vosseveld. De versierde wagen hebben ook dahlia’s gekend maar nu in juni zijn de deelnemers creatief met andere materialen. De spelletjes zijn door de jaren zeker ook wel veranderd, maar er wordt nog plezier ervaren door te kunnen sjoelen en kegelen.
En dan natuurlijk de muzikale omlijsting door jong en oud. Talenten van eigen bodem zijn voorbij gekomen en voor een feestavond een goede muziekband of dj. Wat altijd hetzelfde is gebleven in die 75 jaar is de saamhorigheid en de gezelligheid tijdens het feest. Proosten op de buurtvereniging.

Op 26 en 27 juni zou dit 75-jarig jubileum groots gevierd worden. Maar dit is door de Corona nu naar volgend jaar doorgeschoven. We willen het feest echt kunnen vieren met elkaar. Dus geen feest in het Vosseveld, dit jaar, maar de vereniging blijft wel in contact met de leden. Met een kleine jubileum-attentie is men bij alle leden langs de deur geweest. De boodschap is dat de inwoners van Vosseveld samen met diegenen van het eerste uur en de jongste leden die er voor het eerst bij zijn in 2021 het 75+1-jarig jubileum vieren.