Voorstelling voor kinderen in het Openluchttheater. Foto: PR
Voorstelling voor kinderen in het Openluchttheater. Foto: PR

Bang Mannetje in Openluchttheater

Voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar

WINTERSWIJK - Woensdag 8 juli is het Openluchttheater Winterswijk weer open voor de kindervoorstelling 'Bang Mannetje', gespeeld door Joes. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Aanvang 15 uur.

De vrijwilligers van het Openluchttheater zijn verheugd dat er weer een voorstelling mogelijk is mits de versoepeling van de coronamaatregel van 100 mensen die bij elkaar mogen komen op 1 juli door gaat. Vanzelfsprekend worden de RIVM regels in acht genomen. De afstand van 1.5 meter die noodzakelijk is, wordt bij het binnen komen in het theater, en bij het weg gaan streng maar liefdevol begeleid door vrijwilligers van het Openluchttheater.

Het is wenselijk om vooraf een kaartje (5 euro) bij Boekhandel Kramer in Winterswijk te kopen. In het theater zelf kan alleen met (gepast) contant geld betaald worden, pinnen is niet mogelijk.

‘Bang Mannetje’ is een vrolijke, interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. In een intieme sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje. Hij is voor alles bang. Bang om de straat op te gaan in zijn lievelingsbloemenbroek, bang om iets te zeggen als er iemand voordringt bij de bakker en bang voor spoken onder zijn bed.

De toverboom kan hem veranderen in een dapper mannetje, maar dan moet hij wel eerst de draak, de spin en de heks in het wilde bos trotseren. Gaat hem het lukken de toverboom te vinden?
Herkenbaar voor iedereen van klein tot groot, die weleens bang is…..


www.openluchttheaterwinterswijk.nl