Alternatief Kamp Wenters voor openbare basisscholieren

WINTERSWIJK - De Corona-crisis treft ons allemaal, zo ook Kamp Wenters. Kamp Wenters zal dit jaar dan ook niet plaatsvinden op het mooie eiland Vlieland.

Omdat de leerlingen van de openbare basisscholen uit Winterswijk wel hebben toegeleefd naar de kampweek in hun laatste basisschooljaar, heeft het bestuur van Stichting Wadd’envakanties een alternatief bedacht, om toch een beetje het ultieme ‘Vlieland-gevoel’ te kunnen meemaken.
Met veel enthousiasme is er nagedacht over een passend alternatief, en kan het bestuur van Stichting Wadd’envakanties, in samenwerking met het College van Bestuur, mededelen dat de leerlingen uit groep 8 een ‘Kamp Wentersdag’ te wachten staat. Deze zal plaatsvinden in de week van 22 tot en met 26 juni. Het bestuur van Kamp Wenters vindt het erg mooi om te zien hoeveel mensen een warm hart toedragen aan deze speciale dag voor de leerlingen. Een dag vol plezier, dakpannen eten, bosspellen spelen, het samen zijn en nog veel meer… "We kijken uit naar een fantastische Kamp Wentersdag voor de kinderen!", aldus de organisatie.