Ine en Ton Stapelbroek van Maxine, Mode en Meer. Foto: Sis Huiskamp
Ine en Ton Stapelbroek van Maxine, Mode en Meer. Foto: Sis Huiskamp

Maxine, Mode en Meer verhuist naar de Ratumsestraat

WINTERSWIJK - Het nostalgische pand met de markiezen aan de Ratumsestraat 3, waar tot voor kort de Markies-in te vinden was, heeft precies de uitstraling die Ine en Ton Stapelbroek zochten. Hun bijzondere winkel Maxine, Mode en Meer is er vanaf dinsdag 16 juni gevestigd na drie mooie jaren in de Meddosestraat.

Door Sis Huiskamp

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de inrichting. “De kleuren en de indeling bepalen de sfeer. De beleving van de klant is voor ons een belangrijke drijfveer”, aldus Ton. “Net als in de vorige winkel is er meer te koop dan alleen mode. Maar nu is het assortiment nog uitgebreider. Naast parfum, sieraden, horloges en tassen zijn er ook heerlijke luxe handgemaakte zeep uit Florence, geurzakjes en -kaarsjes. Allemaal dingen waar een klant blij van wordt.”. Ook de fleece-poncho’s, die de Markies-in verkocht, zijn in het assortiment opgenomen. Maxine, Mode en Meer richt zich vooral op dames boven de veertig. De vaste klanten zullen opnieuw ervaren dat Ine’s enthousiasme en gedrevenheid veel waard is. Maar ook nieuwe klanten zullen hun weg naar Maxine vinden. De nieuwe winkel ligt namelijk nog dichter bij de markt en sluit aan op het horecaplein.

'We hebben
veel zin in
deze nieuwe
stap'


Direct contact met klanten
Ine’s achtergrond ligt niet in de mode. Bij haar vroegere werkgevers ING Bank en zorgverzekeraar VGZ stonden voor haar de klantcontacten centraal en dat is, nadat ze in 2016 bij een reorganisatie besloot voor zichzelf te beginnen, nog steeds zo. Het eerste jaar werkte ze volgens het shop-in-shop concept in Aalten, maar daarna maakte ze de overstap naar de Winterswijkse Meddosestraat.

'De beleving
van de klant
is een
belangrijke
drijfveer'


“Een webshop is niets voor mij. Het directe contact met klanten is wat ik fijn en belangrijk vind.” Het maximale uit iets halen, dat was allang Ine’s credo en dat zal nooit veranderen. De speciale maatregelen die zij en Ton treffen om ondanks alles de winkel veilig en verantwoord te laten draaien zijn indrukwekkend. Alle geleverde kleding wordt eerst gestoomd voor deze in de winkel hangt. Ook de gepaste kleding krijgt een reinigingsbeurt zodat deze weer brandschoon teruggaat in het rek.

Aanbieding
Er komt geen groot openingsspektakel. “Dat vinden we niet passen in deze tijd”, aldus Ine. “Maar we hebben wel een mooie aanbieding; omdat we vier jaar bestaan geven we tot en met 30 juni 40 % korting op de mode en 10% op veel andere producten. Ton en ik zijn toevallig ook bijna 40 jaar samen.” De twee enthousiaste ondernemers vullen elkaar prima aan. Zij zijn altijd samen op zoek naar wat de klant boeit. Ton, die vroeger ook bij ING werkzaam was, is de financiële man; hij werkt achter de schermen. De inkoop doen ze samen, maar Ine’s stem is bepalend. Ze hebben ontzettend veel zin in deze nieuwe stap. “We voelen ons nu al prettig in het nieuwe pand en we denken dat de klanten dat ook zo zullen ervaren.”
Adres vanaf 16 juni: Ratumsestraat 3, Winterswijk.


www.maxine-winterswijk.nl