Archeus en Fietsclub Wenters zetten Boodschappendienst in het zonnetje

WINTERSWIJK - De Winterswijkse Uitdaging heeft een aantal weken geleden samen met Plus Bruggers een boodschappendienst opgezet. Mensen die moeite hebben met (online) boodschappen doen kunnen hier telefonisch boodschappen bestellen. Deze worden dan de volgende dag door een vrijwilliger thuis bezorgd. Veel vrijwilligers hebben zich aangemeld om hierbij te helpen. De vrijwilligers vinden het allen erg dankbaar werk en zijn blij dat zij in deze bijzondere tijden anderen kunnen helpen.

Dit was voor atletiekvereniging Archeus en fietsclub Wenters om deze vrijwilligers eens zelf in het zonnetje te zetten. De komende week zullen de presentjes als dank voor hun goede werk door vrijwilligers thuisbezorgd worden. Alle vrijwilligers die de Winterswijkse Uitdaging helpen in deze tijd van coronamaatregelen zullen deze attentie ontvangen. Als dank voor hun goede werk en om hen te laten weten dat het erg wordt gewaardeerd dat zij klaar staan voor hun medemens.

Boodschappen bestellen
Wie boodschappen wil bestellen, kan dat doen via telefoonnummer 0543 200 027. Boodschappen kunnen doorgegeven worden van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 12 uur en van 15 tot 17 uur. Uiteraard houden de vrijwilligers en de medewerkers van Plus Bruggers zich aan de richtlijnen van het RIVM wat betreft hygiƫne, afstand houden enzovoorts.