Horen & Zien Winterswijk. Foto: PR
Horen & Zien Winterswijk. Foto: PR

Klanten staan ook in deze periode centraal

WINTERSWIJK - Bij Horen & Zien staan de klanten centraal, ook in deze periode. Voor service, deskundig advies, maar vooral ook als het gaat om het nemen van voorzorgsmaatregelen, zodat de gezondheid van klanten en medewerkers niet in het geding komt.

Manfred, opticien bij Horen & Zien vertelt: "Door de genomen maatregelen mogen wij weer geavanceerde oog- en oormetingen verrichten. Daarbij nemen we natuurlijk alle voorzorgsmaatregelen in acht, zodat de metingen op een veilige manier gebeuren. We adviseren onze klanten vervolgens bij het maken van de juiste keus uit onze collectie merkbrillen of innovatieve hooroplossingen. Dat geldt overigens ook voor onze zonnebrillen. Het is belangrijk je ogen te beschermen tegen de zon, maar met een mooie zonnebril maak je natuurlijk ook een statement. Voor iedereen is een geschikte zonnebril te vinden."

Vooruitkijkend naar de zomer vervolgt hij: "We kunnen de glazen voor de zonnebril trouwens ook op sterkte maken. Door onze ruime openingstijden kan men gebruik maken van de deskundigheid en service van ons team wanneer het de klant het beste uitkomt. Voor lenscontrole, oog- of oormeting adviseren we om ons even te bellen voor een afspraak, zodat wij je optimaal kunnen helpen. Wij zijn er voor je, ook in deze periode."


www.horen-zien.nl

telefoon 0543 - 519777