Jasper Schutten. Foto: PR
Jasper Schutten. Foto: PR

Altijd plek voor het maken van muziek

WINTERSWIJK - Jasper Muziek aan de Meddosestraat is in deze bijzondere tijd gewoon geopend. "Ondanks de coronacrisis is er toch altijd plek voor het maken van muziek", daarvan is Jasper Schutten overtuigd.

"Hoewel we aangepaste openingstijden hebben, is er absoluut ruimte om in een schone winkel en op gepaste afstand advies en inspiratie te krijgen voor de aanschaf of reparatie van een instrument. Zo zijn er verschillende aanbiedingen om thuis te beginnen met muziek; wellicht had je altijd al gitaar of misschien op ukelele willen spelen, of misschien sta je wel op het punt die ene nummer 1-hit te schrijven. Het kan zijn dat er iets defect is aan je instrument of apparatuur, of misschien moet er iets afgesteld worden, ook daar hebben we de oplossingen voor in huis zodat er weer snel muziek gemaakt kan worden."

Vanwege de coronacrisis zijn de openingstijden als volgt aangepast: maandag gesloten, dinsdag tot en met donderdag van 12.30 tot 18.00 uur geopend, vrijdag van 12.30 tot 19:30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Buiten die openingstijden kan een bezoek aan Jasper Muziek op afspraak, via telefoon 0543-530374.


www.jaspermuziek.nl