Ilse en Joeri in hun bedrijf De Gegrilde Kip. Foto: Verona Westera
Ilse en Joeri in hun bedrijf De Gegrilde Kip. Foto: Verona Westera

Kies zelf uit tien producten voor de barbecue bij Gegrilde Kip

WINTERSWIJK - "Er zijn nog maar weinig mensen in het centrum", merkt ook Joeri Schoenaker van De Gegrilde Kip aan de Wooldstraat. "Het is verantwoord om boodschappen te doen als iedereen zich aan de richtlijnen houdt. We verkopen normaal best veel aan passanten en vakantiegangers. En normaal gesproken zijn mensen veel drukker en hebben minder tijd om te koken. Dan is het handig om snel een maaltijd te halen, of om onze gegrilde producten op tafel te zetten."

Joeri heeft zijn plan om het assortiment uit te bereiden met barbecueproducten dan ook meteen uitgevoerd. "Het is nu al mooi weer, mensen hebben tijd om in de tuin te zitten met de barbecue aan. Daarom is het mogelijk om een pakket samen te stellen, met keuze uit tien producten. Niet alleen kip, maar ook diverse spiesjes en varkens- en rundvlees. Geen kant-en-klare pakketjes, maar klanten kunnen zelf kiezen welk vlees ze lekker vinden."

Alle producten van De Gegrilde Kip kunnen ook thuisbezorgd worden. Via thuisbezorgd.nl zijn diverse maaltijden te bestellen. Ook de gegrilde kip-producten worden thuis afgeleverd als men liever niet deur uit gaat. "Wie liever verse kip heeft en dit thuis in wil vriezen kan gerust bellen voor een bestelling. Ook via Facebook kunnen bestellingen geplaatst worden."


thuisbezorgd.nl

tel. 06-12922537

Facebook: Gegrilde Kip Winterswijk