Jerry Thiele let op de details bij Van Ommen Mannenmode by Jerry. Foto: Hans van Ommen
Jerry Thiele let op de details bij Van Ommen Mannenmode by Jerry. Foto: Hans van Ommen

Jerry Thiele hoopt op gauw meer leven in de brouwerij

WINTERSWIJK – Bij Van Ommen Mannenmode by Jerry vinden mannen mooie mode-items, van sportief tot luxe.

In de modebranche geldt dat de voorjaarscollectie nú moet worden verkocht. “Dat is best lastig zo”, merkt eigenaar Jerry Thiele. “Na een stille periode direct na het begin van de corona-uitbraak, loopt het winkelbezoek licht op, maar het is nog lang niet op het normale niveau. We leven wel door, want we zien wel onze vaste doelgroep, die gericht komt kopen. Maar andere klanten zijn er nauwelijks. Het is onwerkelijk stil op straat.”

Jerry benadrukt dat zijn zaak bezoeken veilig kan. “We zijn niet het type winkel dat geregeld vol staat, zoals een supermarkt. Er mogen twaalf mensen binnen zijn. De paskamers zijn gespreid door de zaak, dus je loopt elkaar niet voor de voeten; de anderhalve-meter-norm vormt geen probleem. Ik heb nauwelijks speciale maatregelen hoeven treffen om het veiliger te maken. Ja, er staat nu een handpompje op de balie.”
Hij hoopt echter dat de situatie zo snel mogelijk normaliseert: “Het is belangrijk dat de horeca gauw opengaat. Want als mensen een hapje en drankje kunnen doen, wordt winkelen weer gezellig en kan het een mooie zomer worden! Je merkt het, ik ben positief ingesteld.”


Wooldstraat 36
www.mannenmode.com
tel. 0543 – 512491