Paarden4daagse gaat niet door. Foto: Archief ARW
Paarden4daagse gaat niet door. Foto: Archief ARW

Digitale informatieavond over zonnepark Masterveldweg

WINTERSWIJK - Op woensdagavond 29 april houden de gemeente Winterswijk en ontwikkelaar Solarcentury een digitale informatieavond over het plan voor de ontwikkeling van een zonnepark aan de Masterveldweg in Winterswijk Huppel.

Solarcentury wil op deze locatie een zonnepark van circa 61 hectare realiseren. De gemeente Winterswijk is bereid hieraan mee te werken op voorwaarde dat het zonnepark goed kan worden ingepast in het landschap. Dit grootschalige zonnepark levert een belangrijke bijdrage aan de gemeentelijke doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn.

Bijwonen informatieavond
Men kan de digitale informatieavond op woensdag 29 april tussen 19.00 en 21.00 uur bijwonen door de website van Solarcentury te bezoeken op https://www.solarcentury-zonneparken.com/infoavond-masterveldweg/.

Men kan dan via chat, e-mail of per telefoon in gesprek gaan met de projectontwikkelaar, de landschapsontwerper en technici over het ontwerp van het zonnepark.


Geen Paardenvierdaagse Woold

WOOLD - Door de coronamaatregelen die op dit moment gelden kan de paarden4daagse Woold 2020 van Stichting ARW helaas geen doorgang vinden. In 2021 zal de vierdaagse gehouden worden van maandag 15 tot en met donderdag 18 juli. De organisatie hoopt dan weer veel deelnemers te mogen begroeten.