Boodschappendienst: hulp bij boodschappen doen

Boodschappendienst: hulp bij boodschappen doen


WINTERSWIJK - Veel mensen kunnen tijdens de corona-maatregelen een beroep doen op hun naasten. Buren of familie helpen bijvoorbeeld met het doen van de boodschappen. Echter, niet iedereen krijgt hulp van de directe omgeving. Voor hen die geen hulp krijgen bij het boodschappen doen of niet online boodschappen kunnen bestellen, is er de boodschappendienst.

Heeft men boodschappen nodig, bel dan naar de boodschappendienst om telefonisch de boodschappen te bestellen. De volgende dag brengt een vrijwilliger de boodschappen thuis.

Zo werken de Winterswijkse Uitdaging, Plus Bruggers en veel vrijwilligers samen om het voor iedereen allemaal iets makkelijker te maken. Inmiddels maken al veel mensen gebruik van deze dienst.

Boodschappen bestellen kan dit via telefoonnummer 0543 200 027. Boodschappen kunnen doorgegeven worden van maandag tot en met zaterdag van 10-12 uur en van 15-17 uur.

Uiteraard houden de vrijwilligers en de medewerkers van Plus Bruggers zich aan de richtlijnen van het RIVM wat betreft hygiƫne, afstand houden etc.