Men is welkom bij Bril-In-Mode. Foto: Eigen foto
Men is welkom bij Bril-In-Mode. Foto: Eigen foto

Bril-In-Mode doet oogmetingen

WINTERSWIJK - Aan de Markt in Winterswijk hanteert Bril-In-Mode de reguliere openingstijden. "We
doen als een van de weinige opticiens nog steeds oogmetingen. We willen er graag zijn voor de
klant", vertelt Harry Bekkering.

"Goed zien en oogzorg zijn extra belangrijk nu de reguliere zorg op een laag pitje staat. We zijn ook al door artsen gevraagd oogonderzoeken te doen. Dankzij moderne apparatuur en op het RIVM aangepaste protocollen kunnen wij deze onderzoeken veilig uitvoeren", vertelt de optometrist.
Met al het thuiswerk is er een toename van beeldscherm klachten. "Dat komt omdat het langdurig kijken op korte afstand de ogen overmatig belast. Gelukkig zijn hier goede oplossingen voor te vinden", legt Harry uit. "Ik merk ook een grotere behoefte aan zonnebrillen. We hebben een prachtige collectie monturen. Uiteraard van bekende merken, maar we hebben ook een heel scherp geprijsde B'sics collectie. Want ook al spreek je elkaar via beeldbellen, je wilt er toch eigenlijk ook goed uit zien".
Voor wie het prettig vindt om geen andere klanten in de winkel tegen te komen is private shopping mogelijk. "Bestelde brillen en contactlenzen kunnen ook thuis bezorgd worden; in overleg is alles mogelijk. We moeten het samen doen".


0543-512748

www.brilinmode.nl

winterswijk@brilinmode.nl