Er kan weer een afspraak gemaakt worden voor een stemming. Foto: Eigen foto
Er kan weer een afspraak gemaakt worden voor een stemming. Foto: Eigen foto

Westera brengt de stemming er weer in

WINTERSWIJK - Ook Westera Piano's en Vleugels is geopend. Nog even niet aan de Meddosestraat, maar in het tijdelijke onderkomen aan de Ambachtstraat 73. "We zitten midden in een enorme verbouwing van ons pand aan de Meddostraat", legt Robbert Westera uit. "Als alles volgens planning verloopt kan de nieuwe winkel met werkplaats op 30 juni open."

Ook bij Westera Piano's en Vleugels is de coronacrisis te merken. "Klanten wilden liever even geen pianostemmer in huis" merkte Robbert. "We konden nog wel instrumenten naar de werkplaats halen voor onderhoud. Maar nu merken we dat mensen toch graag hun instrument weer gestemd willen hebben. Dat kan onder strikte voorwaarden, waaronder natuurlijk de anderhalve meter afstand." De stemmers houden zich strikt aan alle RIVM richtlijnen.
De pianostemmer kan ook advies geven over een goede luchtvochtigheid. "Niet alleen goed voor een instrument, maar ook beter voor de gezondheid. Dat bleek uit onderzoek van opiniepeiler Maurice de Hond dat een goede luchtvochtigheid zorgt voor minder goede verspreiding van het virus."
Het tijdelijke onderkomen is op vrijdag van 12 tot 17.30 uur open en op zaterdag van 10 tot 16 uur, of telefonisch op afspraak.


tel 0543-513049

www.pianowestera.nl