De Bruna werd opnieuw ingericht. Foto: Ellen Nijman
De Bruna werd opnieuw ingericht. Foto: Ellen Nijman

Bruna bezorgt aan huis

WINTERSWIJK - Bruna Winterswijk speelde al snel in op de situatie die ontstaan is door de coronamaatregelen. "Ik heb vanaf half maart al de mogelijkheid bestellingen te laten bezorgen", vertelt Ellen Nijman.

Op de website www.brunawinterswijkbezorgt.nl kan een bestelformulier ingevuld worden. Bij een bestelling boven de tien euro is bezorging gratis. Voor een bedrag lager dan 10 euro betaalt men een euro. "Ook kunnen mensen mij een appje sturen, via 06-27234936, om door te geven wat ze nodig hebben. Om te kunnen betalen stuur ik een tikkie", legt Ellen uit. Het gehele assortiment kan besteld worden. "Ik rij niet voor een pakje sigaretten of een vel postzegels, maar verder kan men alles bestellen: boeken, tijdschriften, cartidges, kantoorartikelen of cadeauartikelen."

Wie toch even de deur uit wil om een luchtje te scheppen is van harte welkom bij Bruna aan de Misterstraat. "We hebben in het paasweekend de hele winkel omgebouwd", vertelt Ellen. "Dat plan had ik al langer, nu was het er een goed moment voor. Er is meer ruimte gecreƫerd in de winkel. Dat geeft overzicht en rust."


bestelapp: 06-27234936

www.brunawinterswijkbezorgt.nl