Voldoende mogelijkheden om thuis te sporten. Foto: Eigen foto
Voldoende mogelijkheden om thuis te sporten. Foto: Eigen foto

Sport2000 Leugemors biedt mogelijk om ook thuis fit te blijven

WINTERSWIJK - Juist in deze coronatijd is het belangrijk om fit te blijven. De sportscholen zijn niet open en groepsactiviteiten liggen stil. Toch is het mogelijk om ook thuis te blijven sporten. Bij Sport2000 Leugemors zijn diverse thuissport attributen te vinden.

"We hebben bijvoorbeeld fitness apparatuur", legt Nanet, van de Winterswijkse sportwinkel aan de Misterstraat uit. "Loopbanen, crosstrainers noem maar op. Als mensen besluiten om thuis te blijven trainen kunnen we grote apparaten thuis brengen." Maar Leugemors heeft ook kleinere fitnessattributen. "We hebben bijvoorbeeld diverse gewichten en fitnessbelts in de winkel." Zo kan men ook thuis een workout doen. De medewerkers kunnen een goed advies geven over de mogelijkheden.

"Natuurlijk zijn ook goede hardloopschoenen in de winkel te vinden", laat Nanet. Want ook buiten sporten is goed voor het lichaam en voor de weerstand.

Wie thuis of buiten sportief aan de slag wil, is welkom bij Sport2000 Leugemors, maandag tot en met zaterdag van 12 tot 17 uur.


0543-512419