Coronahulpdienst voor Meddo

MEDDO - Op veel plekken in Nederland komt vanwege de Coronacrisis burenhulp op gang. Mensen helpen elkaar waar mogelijk. Zo ook in Meddo. Na overleg met de Winterswijkse Uitdaging is ook voor de Meddose inwoners een hulpdienst opgezet. Hier kunnen mensen die hulp nodig hebben zich melden. Denk aan hulp bij het doen van boodschappen.

Wie behoefte heeft aan praktische hulp, omdat men liever thuisblijft om besmetting te voorkomen? Neem dan contact op met Paul Tiggeloven (lid AMB-Werkgroep Zorg, Welzijn en Omgeving en contactpersoon voor Meddo) via tel: 0543-569377 of mobiel: 06-15601684.
Wie iets kan betekenen voor de inwoners van Meddo die hulp en ondersteuning nodig hebben kan zich eveneens melden bij Paul Tiggeloven. Iedereen die de tijd heeft om anderen te helpen, is welkom. Ook als je nog jong bent (vanaf 15 jaar), maar wel iets voor een ander wilt betekenen.
Niemand kan alles doen, maar samen kunnen we veel bereiken om deze Coronacrisis door te komen. Kijk voor meer informatie op www.meddo.net. Of bezoek de website van de Winterswijkse Uitdaging, zie: www.winterswijkseuitdaging.nl en kijk bij 'Uit de Media' of bij 'Meldpunt'.