Bestuursleden gezocht

WINTERSWIJK - Ondanks de bijzondere omstandigheden waarin we leven, komt er ook weer een periode waarin alles weer langzaam zal worden opgestart. Ook bij de verschillende verengingen die Winterswijk rijk is zal dan weer werk opgepakt moeten worden. Dit zal allereerst door het bestuur van een vereniging gedaan worden. Zij zullen belangrijke beslissingen moeten nemen over de voortgang van de activiteiten.

Er zijn een aantal verenigingen in onze gemeente die nog op zoek zijn naar bestuursleden. Bijvoorbeeld de speeltuinverenigingen en handbalvereniging HCW. HCW zoekt meerdere nieuwe bestuursleden, maar vooral een nieuwe voorzitter en secretaris. Het zijn uitdagende functies, maar vooral ook erg leerzaam en leuk.
Voor de speeltuinvereniging geldt dit ook. Al staan zij nu nog voor een heel andere uitdaging. De vier speeltuinen zitten midden in een fusieproces. De speeltuinen De Vrees, Kindervreugd, Hakkelerkamp en de Rozenstraat zijn inmiddels in een nieuwe stichting verenigd. De speeltuinen zullen zich in de toekomst ook meer op de wijk dan alleen op speeltuin gaan richten. De bedoeling is dat de speeltuinen ook een meer maatschappelijke rol in de diverse wijken gaan krijgen. De stichting is inmiddels opgericht, voor de nieuwe stichting die de naam van Wijktuinen Winterswijk heeft meegekregen, zijn nieuwe bestuursleden nodig. Als je wilt helpen de plannen rondom jouw wijk en andere wijken in Winterswijk vorm te geven en ook mee wilt denken en praten over hoe we Winterswijk gezamenlijk nog mooier kunnen maken, dan ben je welkom als bestuurslid van deze nieuwe energieke stichting.

Wil je graag aan de slag als bestuurslid bij de HCW of bij de stichting van de Winterswijkse Wijktuinen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt. Dit kan via info@vpwinterswijk.nl of telefonisch via 0543 200 026. We zijn dagelijks van 9.00 tot 12.00 uur bereikbaar.