Men is welkom bij Milikan Juwelier. Foto: Daniel Hoitink Fotografie
Men is welkom bij Milikan Juwelier. Foto: Daniel Hoitink Fotografie Daniel Hoitink, Daniël Hoitink Fotografie

Milikan Juwelier is open en ook online bereikbaar

WINTERSWIJK - "Koop Lokaal! Juist nu! Prachtige slogan van de ABH. Een steun in de rug voor ons prachtige winkelcentrum. Laten we er samen voor zorgen dat Winterswijk een mooi winkelcentrum houdt", aldus Carmen Harbers, van Milikan Juwelier.

"Gelukkig weten veel van onze klanten, met in achtneming van de maatregelen, onze winkel in deze moeilijke periode nog steeds te vinden, dat stellen wij zeer op prijs."
Bij Milikan Juwelier kan men dagelijks binnen komen voor een reparatie aan een sieraad of horloge of het vervangen van een horlogebatterij, vaak terwijl men wacht (geen koopavond en koopzondagen). "Wij merken dat veel klanten deze service op prijs stellen maar ook de aankoop van een mooi sieraad of horloge kan mensen gelukkig maken in deze lastige periode."
De nieuwe voorjaar- en zomercollecties van diverse merken zijn te bewonderen in de winkel of online. Voor wie liever geen andere klanten in de winkel tegen wil komen, is een privé shopping sessie mogelijk. Klanten kunnen hiervoor telefonisch of via d e-mail een afspraak maken. De nieuwe website met shop is online te bezoeken, bestellingen worden gratis aan huis bezorgd, binnen de Achterhoek.


www.milikan.nl
info@milikan.nl
0543-512378