De Zuivelhoeve aan de Misterstraat is open. Foto: eigen foto
De Zuivelhoeve aan de Misterstraat is open. Foto: eigen foto

Kaas vers van het mes bij Zuivelhoeve

WINTERSWIJK - De markten zijn dicht en wie toch kaas vers van het mes wil, kan terecht bij De Zuivelhoeve aan de Misterstraat. "Ik merk dat mensen de supermarkt wat zat zijn. Schappen die leeg zijn en veelal voorverpakte producten. Ze zijn er een beetje klaar mee", legt GertrĂ¼d de Witte van de Winterswijkse Zuivelhoeve uit. "Uiteraard missen we door de maatregelen onze Duitse klanten en dat zijn er veel, maar gelukkig weten Winterswijkers ook de weg naar de winkel steeds beter te vinden."

Men kan er terecht voor een zeer uitgebreid assortiment Hollandse, maar ook buitenlandse kazen. Verder zijn er noten, worstjes en streekproducten te verkrijgen en natuurlijk mooie feestelijke pakketten met lekkernijen en tapas. "Mensen moeten het nu toch thuis gezellig maken. Daarbij passen onze tapasplankjes prima."
Voor wie niet naar de winkel wil, is er sinds een aantal weken ook een bezorgdienst. Bestellen kan via www.zuivelhoeve-winterswijk.nl. "Dan wordt men doorverwezen naar de dichtstbijzijnde Zuivelhoeve winkel. Wij maken de bestellingen hier klaar en brengen die thuis. Ook de tassenactie loopt door. We kunnen de tassen gewoon afleveren."


0543-530540

www.zuivelhoeve-winterswijk.nl