Ester in haar winkel aan de Misterstraat. Foto: Eigen foto
Ester in haar winkel aan de Misterstraat. Foto: Eigen foto

'Als je er leuk uitziet, voel je je beter'

WINTERSWIJK - De zomer komt eraan. Dan voel je je blijer in een leuk en kleurrijk jurkje of shirt. "Als je er leuk uitziet, voel je jezelf beter", vindt ook Ester Konings van S-ter Fashion + Design aan de Misterstraat. In de nieuwe, sfeervolle winkel die eerder dit jaar werd geopend is de kleurrijke zomercollectie te vinden. De winkel is woensdag tot en met vrijdag open van 13 tot 18 uur, op zaterdag van 11 tot 17 uur.

"We houden ons goed aan de RIVM richtlijnen", vertelt Ester. "Dat is erg wennen, want ik wil mensen natuurlijk zo goed mogelijk helpen. Maar ik merk dat klanten er begrip voor hebben dat we afstand houden." Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken om te winkelen buiten de reguliere openingstijden.

Groot voordeel is dat S-ter Fashion een zeer uitgebreide webshop heeft. "De hele collectie is ook online te vinden en te bestellen in de webshop." Ester stelt de gehele collectie zelf samen. Zij bezoekt het hele jaar door de leveranciers om zo de mooiste kleding van kwaliteitsmerken voor haar collectie te selecteren.

"We kunnen kleding klaarleggen in de winkel, maar het is ook mogelijk om kleding thuis te laten bezorgen. Opsturen kan natuurlijk ook."


www.s-ter.nl

0543-461001

06-26968550


www.s-ter.nl

0543-461001

06-26968550