De Heer is geopend voor ijs, snacks en friet of een lekkere beef bacon cheese burger. . Foto: PR
De Heer is geopend voor ijs, snacks en friet of een lekkere beef bacon cheese burger. . Foto: PR

Kwaliteit blijft voorop staan bij De Heer IJs en Snacks

WINTERSWIJK - Wie geen zin heeft in koken, kan ook tijdens de cronacrisis terecht bij De Heer IJs en Snacks aan het Weurden. "Wij hebben een loketsysteem ingericht", vertelt Stef de Heer. "Om de veiligheid van de klanten en de medewerkers te garanderen hebben we een bestelloket en een afhaalloket. Betalen kan met pin", legt de Winterswijkse ondernemer uit.

De Heer zag door de coronamaatregelen de omzet flink kelderen. "Normaal is toch 60% van de omzet afkomstig van Duitse klanten", legt Stef uit. "Gelukkig zien we het klantenaantal nu weer een beetje klimmen." Dat komt onder andere doordat het mogelijk is om via de nieuwe webwinkel eten te bestellen. "Friet, snacks, ijs. Alles kan er besteld worden. Maar we bezorgen niet. Dat is een bewuste keuze. Dan moeten we de gehele bedrijfsvoering aanpassen, nu er een 1,5 meter economie is ontstaan. De gezondheid staat voorop. Het is vrijwel onmogelijk om genoeg afstand te houden als we de bakwand nog intensiever moeten gebruiken dan we nu al doen. Daarnaast is het zo dat we door bezorging wellicht aan kwaliteit in gaan leveren en dat wil ik zeker niet. Liever omzet missen dan kwaliteit inleveren", vat Stef samen.

Wie een wandelingetje maakt door het centrum kan bij de heer uiteraard terecht voor friet, snacks en lekker ijs. "Maar alles wordt verpakt meegegeven. Men mag niet op het terras zitten en zelfs het ijsje wordt ingepakt meegegeven, zodat alle risico's worden ingeperkt en afstand bewaard kan blijven.


0543 532 422

www.deheerijsensnacks.nl/bestellen