Erna Vaags in haar winkel aan de Meddosestraat. Foto: Verona Westera
Erna Vaags in haar winkel aan de Meddosestraat. Foto: Verona Westera unknown

'Ik hoop dat mensen lokale ondernemers herontdekken'

WINTERSWIJK - "Ik hoop dat mensen door deze coronacrisis de lokale ondernemers gaan herontdekken", laat Erna Vaags van Eva Ondermode aan de Meddosestraat weten. De lokale winkeliers blijven open, merk ik."

Daarom kan men bij Eva Ondermode dan ook terecht tijdens de normale openingsuren: woensdag tot en met zaterdag van 10 tot 17 uur en op dinsdag van 13 tot 17 uur. "Ik houd me aan de RIVM richtlijnen", vertelt Erna. "Afstand houden. Dat doe ik niet alleen, maar ik merk dat klanten dat ook doen. Verder maak ik het pinapparaat na elke transactie schoon en ook de deuren en klinken poets ik vaak."

Ook is het mogelijk om ondermode aan huis te laten bezorgen. "Gewoon even bellen of mailen, dan breng ik een tasje langs. Met het passen moeten nu dan familie of verpleging even helpen. Het is nu even niet mogelijk dat ik daar bij help, maar men kan daar gerust even de tijd voor nemen. Wat niet past kan ik weer ophalen op een gewenst tijdstip."
"Ik merk dat ook de onderlinge sfeer tussen de ondernemers in de straat versterkt wordt door deze situatie. Het is voor iedereen een moeilijke periode, maar samen moeten we ons er doorheen slaan."


info@evaondermode.nl

06-48824439