Links: Peter Ten Hagen – Vice Voorzitter ABHCity. Rechts: Madelon Kuijk – Marketingcoördinator 100% Winterswijk. Foto: PR
Links: Peter Ten Hagen – Vice Voorzitter ABHCity. Rechts: Madelon Kuijk – Marketingcoördinator 100% Winterswijk. Foto: PR

Het leukste cadeautje van Winterswijk!

WINTERSWIJK - Vanaf zaterdag 11 april is de nieuwe 100% Winterswijk Cadeaubon te koop. Deze periode van crisis vraagt om creativiteit bij de ondernemers en in te spelen op de nieuwe situatie. Koop lokaal is dé boodschap op dit moment om winkelcentra in stand te houden. Er zijn ruim 65 inleverpunten voor de cadeaubon, dus deelnemende winkels in het centrum van Winterswijk.

De cadeaubonnen zijn te koop bij de klantenservicebalie van de HEMA Winterswijk. "We verwachten dat de cadeaubonnen positief bij zullen dragen aan het lokaal kopen. Niet alleen nu, maar ook voor de langere termijn", aldus ABHCity vice-voorzitter Peter ten Hagen. "De 100% Winterswijk Cadeaubon zal binnen Winterswijk een leuk cadeau zijn om te krijgen, maar ook om te geven." Niet alleen voor particulieren, maar ook juist voor bedrijven een leuke attentie.
De 100% Winterswijk Cadeaubon kan men onder andere inwisselen voor kleding, sieraden, woonartikelen, horeca, boeken, bioscoop, kapper, speelgoed, flesje wijn, bloemen maar ook voor vers brood, vlees of een lekker ijsje. De gever kan kiezen uit 4 verschillende bedragen van 5, 10, 12,50 of 25 euro. Voorlopig zijn er alleen winkels uit het centrum aangesloten. In de toekomst zullen ook bedrijven van buiten het centrum kunnen deelnemen aan de 100% Winterswijk Cadeaubon.
Tot en met 1 juni is er een extra actie gekoppeld aan de cadeaubonnen. Bij iedere aankoop van een 100% Winterswijk Cadeaubon krijgt men een kanskaart met een uniek nummer. Op 2 juni wordt er drie keer 1,5 meter aan cadeaubonnen (ter waarde van 50 euro per prijs) verloot onder de kanskaarthouders.
Bedrijven die interesse hebben om deelnemer te worden kunnen contact opnemen met ABHCity.


www.100procent
winterswijk.nl

www.ABHcity.nl