Niet Aangeboren Hersenletsel en Corona, hoe nu verder?

Niet Aangeboren Hersenletsel en Corona, hoe nu verder?

WINTERSWIJK - Voor mensen die hersenletsel oplopen, verandert het leven definitief. Leren omgaan met de veranderingen is het moeilijkste. Mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) hebben vaak last van vergeetachtigheid, concentratieproblemen, vermoeidheid, kunnen de weg niet meer vinden, komen moeilijk uit hun woorden, zijn prikkelbaar en reageren anders op emoties.

Door alle veranderingen in het dagelijks leven als gevolg van corona, kunnen deze problemen nog meer spelen dan anders. De zorgprofessionals van de Regionale Expertisecentra NAH Achterhoek kunnen hierin ondersteunen. De Regionale Expertisecentra NAH Achterhoek bieden een behandeling op maat van Hersenz aan voor mensen met hersenletsel. Mocht men (of naasten) behoefte hebben aan meer informatie, of vragen hebben over hoe men verder kan in deze tijd, neem dan contact op met gedragskundige Annebel Baakman voor een vrijblijvend gesprek, telefoonnummer: 0610269786. Of bezoek de website: www.hersenz.nl
Men kan ook contact opnemen met cognitief trainer Simone Houwers, telefoonnummer: 0683671676, omgeving Groenlo, Lichtenvoorde, Winterswijk.