Willy en Paulien Put hebben hun Put's Bazar overgedragen aan Luuk Peters van Workmate Company.
Willy en Paulien Put hebben hun Put's Bazar overgedragen aan Luuk Peters van Workmate Company.

Put's Bazar heeft nieuwe eigenaar

WINTERSWIJK - Carnavalskleding, versiering voor ieder feest, maskers, confetti, artikelen met de Achterhoekse vlag erop, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden in feestwinkel Put's Bazar. Iedere vierkante centimeter wordt benut en daar komt aan het eind van het jaar ook nog vuurwerk bij. Van deze feestwinkel aan de Vredensestraat in Winterswijk nemen Willi en Paulien Put na 37 jaar afscheid. "We gaan de drukke dagen rondom carnaval en de vuurwerkperiode wel missen. Dat waren altijd de leukste dagen, met z'n allen de schouders eronder en gaan. Nu gaan we genieten van ons welverdiende pensioen. We rijden straks Europa in met onze camper, eindelijk eens lekker ontspannen!", aldus Paulien Put.

Luuk Peters, eigenaar van Workmate Company in Lichtenvoorde, is per 1 april 2020 de nieuwe eigenaar. Hij richt verschillende commerciƫle bedrijven op om vervolgens mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een dagbestedingsplek of leerwerktraject te kunnen bieden. "We gaan de zaak stapje voor stapje vernieuwen, een aantal producten gaan weg, maar er komen ook cadeauartikelen van keramiek en hout bij. Deze artikelen worden ook gemaakt door mensen die bij Workmate Company dagbesteding volgen. Het vuurwerk houden we ook aan, dus ook hiervoor kunnen mensen aan het einde van het jaar nog bij ons terecht." Later dit jaar volgt een officiƫle opening, die door de coronacrisis even uitgesteld moet worden.
De winkel is momenteel geopend op maandag van 13:00-17:30 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.


www.putsbazar.nl