Veronie Snijder-Kramer heeft altijd goede tips. Foto: Daniël Hoitink Fotografie
Veronie Snijder-Kramer heeft altijd goede tips. Foto: Daniël Hoitink Fotografie Daniël Hoitink Fotografie

Boeken in de winkel, maar ook online

WINTERSWIJK - Lezen is in deze periode populair. Dat merken ze ook bij Boekhandel Kramer aan de Wooldstraat. De boekwinkel is gewoon geopend. "We hebben alleen geen koopavonden en koopzondagen", ", aldus Veronie Snijder-Kramer. Verder is iedereen welkom tussen 9 en 18 uur. Maandag vanaf 13 uur tot 18 uur. "We merken dat klanten het ook erg prettig vinden dat ze gewoon hier terecht kunnen", weet de Winterswijkse boekenexpert.

Voor een goed boek hoeft je de deur niet uit, als je dat niet wilt. De site van boekhandel Kramer is voor de boekenliefhebber een ware online snoepwinkel. Voor wie niet weet welk boek te kiezen is er uiteraard Veronie's Tip. De boeken kunnen desgewenst thuis afgeleverd worden. De allernieuwste boeken kunnen besteld worden, en ook de Libris top 10 is op de site terug te vinden. Verder kan men ook op de site van Kramer terecht voor ebooks.

Wie anderen wil laten weten dat er aan ze gedacht wordt, kan bij Kramer ook even binnenlopen voor een wenskaart. "We moeten toch samen door deze crisis heen komen", besluit Veronie.


Tel: 0543-512173

info@boekhandelkramer.nl

www.boekhandelkramer.nl