Men is welkom bij Foto Objectief aan de Meddosestraat. Foto: Eigen foto
Men is welkom bij Foto Objectief aan de Meddosestraat. Foto: Eigen foto

'Economie moet blijven draaien'

WINTERSWIJK - "Ik vind het belangrijk dat de economie blijft draaien", laat Kitty de Fauw, van Foto Objectief aan de Meddosestraat. Om die reden is de winkel dan ook open. De openingstijden zijn een beetje aangepast, maar iedereen is welkom van woensdag tot en met vrijdag van half 2 tot 5 en op zaterdagen van 11 tot 17 uur.

"Ik merk dat veel winkels in het centrum dicht zijn. Dat is jammer voor alle bezoekers die toch hun boodschap in het centrum willen doen. Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen de winkels open en volgens mij is het heel goed te doen om voldoende afstand te houden. Klanten houden zelf ook gepaste afstand, merk ik."
"Er komen toch ook wel klanten om wat in te komen lijsten", vertelt Kitty. "Het lijkt wel of iedereen de zolder aan het opruimen is", lacht de Winterswijkse fotograaf. Voor het uitzoeken van een mooie foto komen klanten op dit moment niet zo vaak naar Galerie Foto Objectief. "Maar ik ga als fotograaf gewoon door met mijn werk. Dat vind ik belangrijk. En als fotograaf wil je het tocht liever alleen doen!", lacht Kitty. Er is dus ook nieuw werk te bewonderen bij Foto Objectief.


06-47994176

0543-521621

info@foto-objectief.nl